Чартер програма – Турција

Чартер програмата за Турција е еден од најбараните аранжмани за ова лето.


А  К  Ц  И  Ј  А – Турција 22.08

ПРОМО FAMILY ХОТЕЛИ
цените се однесуваат за 2 возрасни + 2  деца до 11 год. во тотал
вклучено во цена  : авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга
(кликнете на името на хотелот за повеќе инфо)

од датахотелобластуслуганоќи пакет цена
22.08HEDEF RESORT & SPA  5*АланијаUltra all inclusive61499 €  
22.08M.C ARANCIA RESORT HOTEL 5*АланијаUltra All inclusive61699 €
22.08RAMADA RESORT  5*СидеAll inclusive61649 €
22.08PEMAR BEACH RESORT  5*СидеUltra All inclusive61799 €
22.08SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA 5*СидеUltra All inclusive62099 €
22.08ARMIR RESORT  5*КемерAll inclusive61499 €
22.08MEDER RESORT  5*КемерUltra All inclusive61550 €
22.08CATAMARAN RESORT HOTEL  5*КемерUltra All inclusive62099 €

Во цената е вклучено:

  • Авионски превоз од Скопје
  • Аеродромски такси
  • Трансфер од аеродром (Анталија ) до хотел и обратно
  • Одредена услуга која е напишана за секој хотел

    За други хотели и термини слободно пратете барање на нашиот email info@intravel.com.mk

Најлесен начин да изберете хотел е да ја разгледате нашата online понуда каде можете си си одберете сместувања кои ви одговаат.

Проверете ја online целата понуда ОВДЕ