fbpx

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* NIKITI              www.koviouholidayvillage.com
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
10 25.05-19.06 20.06-19.07 20.07-22.08 23.08-11.09 12.09-27.09
Apartment /Studio annex nuilding 26 42 53 42 26
Трето лице 18 30 38 30 18
1 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 0-5.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 6-11.99 13 21 27 21 13
Double Room 30 50 61 50 30
Трето лице 21 35 43 35 21
1 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 0-5.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 6-11.99 15 25 31 25 15
Eco Apartment

Annex building

24 40 50 40 24
Трето лице 16 28 35 28 17
1 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 0-5.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 6-11.99 12 20 25 20 12
Family Apartment 39 55 67 55 39
Трето лице 27 38 47 38 27
Четврто лице 27 38 47 38 27
1 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Maisonette 37 52 65 52 37
Трето лице 26 37 45 37 26
Четврто лице 26 37 45 37 26
1 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете 0-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Мин. престој 3 5 5 5 3
Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД