Хотелот Кораб Трница – капацитети:

– двокреветни соби  (од кои 3 се со брачен кревет а 2 се со два единечни кревети)

-1 * трокреветна соба  (се состои од 1 брачен и еден единечен кревет

-4 * апартман  (Капацитет: 4лица Апартманот се состои од една спална соба со голем кревет за две лица и дневна соба со голем кревет на спуштање за две лица)

-2* вип апартман (капацитет: 4 лица, ист како обичниот само поголем и со тераса)

– 1* голем апартман за 8 лица кој се состои од две спални соби со по еден голем кревет за две лица, голема дневна соба со софа, терпезарија и 4 единечни кревети.

700 ден по лице за ноќевање (при сместување во апартман за 4-ца)
1050 ден по лице (при сместување во двокреветна соба)

Цените се изразени во денари, за наем на соба на ден

Појадок чини 200 денари по лице

Ручек/ вечера чини 450 ден по лице.

И истите се плаќаат на лице место

За деца до 8 години сите оброци се бесплатни.

За деца до 12 години сите оброци се на 50% попуст.