Од 79 евра за 7 ноќи на Халкидики

Стартуваме со продажба на специјалните промо тури за ова лето!

Поаѓање – 27 и 28 Мај 2023

79 евра за 7 ноќевања со сопстен превоз по лице!

89 евра за 7 ноќевања со организиран певоз по лице!

ДОПОЛНИТЕЛНО ПРОМО: 3-то и 4-то лице гратис (плаќа само превоз по редовна цена)

*износот од 0 денари се однесува на трошокот за предрезервација на аражманот за кој важат промотивни цени

Поаѓање – 03 и 04 Јуни 2023

109 евра за 7 ноќевања со ГРАТИС превоз

ДОПОЛНИТЕЛНО ПРОМО: 3-то и 4-то лице гратис (плаќа само превоз по редовна цена)

Изберете сместување на неколку чекори од плажа!
Пешачењето стотици метри на екстремно високи температури ќе го уништи уживањето во одморот. Изборот на сместување навидум e голем, но најголем дел од понудата на слободни апартмани е во Вили на голема оддалеченост од плажа. Токму од оваа причина од исклучителна важност е да обрнете посебно внимание на изборот на локацијата.
Од оваа причина направивме специјална селекција на нашите најпродавани апартмани кои се лоцирани во непосредна близина на плажа.