LAST MINUTE ПОНУДА

ХОТЕЛ НА ДЕНОТ

Попуст до 30%

Dion Palace Resort & Spa 5*

Важи: 14.09 – 30.09

Попуст 30% за престој 08.09 – 18.09 во Double Classic (Land View) и Double Classic (Pool View/Sea View)
Попуст 20%
  за престој 25.09 – 31.10 во Double Classic (Land View) и Double Classic (Pool View/Sea View)

Dion Palace Resort & Spa 5*

Simantro Beach Hotel 5*
На сама плажа. Избор на удобни соби, базен, ресторан, бар, Интернет, спорт и забава…
Период на престој:
28 Aug – 02 Oct 2019
Попуст: 15%
Bomo Macedonian Sun 3*
Традиционален стил, девет двокатни згради, опкружени со градини. Ресторан, базен, бар, интернет. Гостите можат да ги користат услугите на плажата Палини. Комбинацијата на прекрасни природни предели, добра услуга и пријатна атмосфера …
Период на престој:
31 Aug – 28 Sep 2019 
Попуст: 12 %
Bomo Theophano Imperial Palace 5*
Елегантен хотел со пет вездички, дел од G-Hotels. Првокласна услуга и широк избор на луксузни соби, приватна песочна плажа, прекрасна природна убавина, градини, планини и бесконечно смарагдно море.
Период на престој:
29 Aug – 02 Oct 2019
Попуст: 15%
Bomо Pallini Beach 4*
Популарен хотел што дели територија со хотелот Атос Палас. Се состои од деветкатна централна зграда и еднокатни бунгалови. Прекрасна плажа, избор на соби, ресторани, таверни, барови, разновидни простории за забава.
Период на престој:
29 Aug – 06 Sep & 13 Sep – 02 Oct 2019
Попуст: 15%
Bomo Athos Palace 4*
Долга песочна плажа со златен песок, една од најдобрите на брегот. Избор на соби, ресторани и барови, базени, спорт и забава, детски клуб, диско, конференциски услуги. Комбинацијата на прекрасни природни пејзажи, добра услуга и разновидна забава. Погодно за секоја категорија туристи.
Период на престој:
28 Aug – 06 Sep & 10 Sep – 02 Oct 2019
Попуст: 15%