YASTREBETS

Локација – сметстен во срцето на планинскиот венец Рила, на самата ски – терени.

Капацитет – 53 соби.

Хотелски содржини – спа-центар, ресторант, фитнес –зона, затворен базен.

Опис на соби – секоја соба има сателистка ТВ, тераса,мини – бар,тоалет.

YASTREBETS  4*20.12-26.1227.12-04.0105.01-30.0131.01-07.0308.03-31.03
Денови во неделата Нед-Вто     
СТАНДАРД / BB170,5242140,8187126,5
Еднокреветна154224,4124,3170,5110
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ170,5242140,8187126,5
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА186,5258156,8203142,5
2ВОЗРАСЕНИ170,5242140,8187126,5
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ186,5258156,8203142,5
3ВОЗРАСЕНИ202,5274172,8219158,5
Викенд – Петок & Недела      
СТАНДАРД / BB170,5242187187150,7
Еднокреветна154224,4170,5170,5134,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ170,5242187187150,7
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА186,5258203203166,7
2ВОЗРАСЕНИ170,5242187187150,7
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ186,5258203203166,7
3ВОЗРАСЕНИ202,5274219219182,7
Денови во неделата Нед-Вто     
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА МАЛА / BBNONO214,5261,8188,1
ЕднокреветнаNONONONONO
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕNONO214,5261,8188,1
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦАNONO230,5277,8204,1
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦАNONO246,5293,8220,1
2ВОЗРАСЕНИNONO214,5261,8188,1
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕNONO230,5277,8204,1
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦАNONO246,5293,8220,1
3ВОЗРАСЕНИNONO246,5293,8220,1
Викенд – Петок & Недела      
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА МАЛА / BBNONO261,8261,8216,7
ЕднокреветнаNONONONONO
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕNONO261,8261,8216,7
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦАNONO277,8277,8232,7
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦАNONO293,8293,8248,7
2ВОЗРАСЕНИNONO261,8261,8216,7
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕNONO277,8277,8232,7
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦАNONO293,8293,8248,7
3ВОЗРАСЕНИNONO293,8293,8248,7
Денови во неделата Нед-Вто     
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА ГОЛЕМА / BBNONO243,1297221,1
ЕднокреветнаNONONONONO
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕNONO243,1297221,1
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦАNONO259,1313237,1
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦАNONO275,1329253,1
2ВОЗРАСЕНИNONO243,1297221,1
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕNONO259,1313237,1
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦАNONO275,1329253,1
3ВОЗРАСЕНИNONO275,1329253,1
3ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕNONO291,1345269,1
4ВОЗРАСЕНИNONO307,1361285,1
Викенд – Петок & Недела      
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА ГОЛЕМА / BBNONO297297249,7
ЕднокреветнаNONONONONO
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕNONO297297249,7
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦАNONO313313265,7
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦАNONO329329281,7
2ВОЗРАСЕНИNONO297297249,7
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕNONO313313265,7
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦАNONO329329281,7
3ВОЗРАСЕНИNONO329329281,7
3ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕNONO345345297,7
4ВОЗРАСЕНИNONO361361313,7
Денови во неделата Нед-Вто     
FINISH VILLA / BB268,4363214,5266,2183,7
ЕднокреветнаNONONONONO
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ268,4363214,5266,2183,7
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА284,4379230,5282,2199,7
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА300,4395246,5298,2215,7
1AD+4CH316,4411262,5314,2231,7
2ВОЗРАСЕНИ268,4363214,5266,2183,7
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ284,4379230,5282,2199,7
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА300,4395246,5298,2215,7
2ВОЗРАСЕНИ+3ДЕЦА316,4411262,5314,2231,7
3ВОЗРАСЕНИ300,4395246,5298,2215,7
3ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ316,4411262,5314,2231,7
3ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА332,4427278,5330,2247,7
4ВОЗРАСЕНИ332,4427278,5330,2247,7
4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ348,4443294,5346,2263,7
5ВОЗРАСЕНИ364,4459310,5362,2279,7
Викенд – Петок & Недела      
FINISH VILLA / BB268,4363266,2266,2204,6
ЕднокреветнаNONONONONO
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ268,4363266,2266,2204,6
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА284,4379282,2282,2220,6
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА300,4395298,2298,2236,6
1AD+4CH316,4411314,2314,2252,6
2ВОЗРАСЕНИ268,4363266,2266,2204,6
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ284,4379282,2282,2220,6
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА300,4395298,2298,2236,6
2ВОЗРАСЕНИ+3ДЕЦА316,4411314,2314,2252,6
3ВОЗРАСЕНИ300,4395298,2298,2236,6
3ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ316,4411314,2314,2252,6
3ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА332,4427330,2330,2268,6
4ВОЗРАСЕНИ332,4427330,2330,2268,6
4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ348,4443346,2346,2284,6
5ВОЗРАСЕНИ364,4459362,2362,2300,6
период на реализација45 дена60 days45 дена30 дена14 дена
Период на одкажување 30 дена45 дена44 дена20 дена10 дена
Откажување со пенали:1та ноќ1та ноќ1та ноќ100% од букираниот престој50% од букираниот период
Период на одкажување 29 дена44 дена30 дена9 дена
Откажување со пенали:100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој
Пенали за не појавување:100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој
Минимален престој: 4 ноќи7 ноќи3 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 4-12
HB доплата23,00 €11,50 €
Божиќна вечера / 25.1250,00 €25,00 €*Задолжително
Ново Годишна вечера 160,00 €80,00 €*Задолжително

ДЕЦА 4-12

  • цената вклучува користење на надворешен базен,топла бања,фитнес,сауна,џакузи,соба за релаксација,интернет и паркинг

*Задолжително за престој во период – 27.12-01.01
Рана резервација важи за период на престој: 20.12-04.01 10% до 30.09
Рана резервација важи за пресој после 05.01: 20% до 30.09
15% до 31.10
10% до 31.11
Сите направени резервации со рана резервација не се рефундираат!