fbpx

Hotel Yanakiev 4

 Хотел Yanakiev 4*

Локација – хотелот се наоѓа покрај ски стазите во Боровец.

Хотелски содржини – бесплатен приватен паркинг, базен, спа центар,бар, ресторант,фитнес центар.

Опременост на собите – Кабловска ТВ, мини бар,тераса, дневен простор.

YANAKIEV / 4* / BOROVETS
BED & BREAKFAST / EUR01.12.2020
18.12.2020
19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
01.01.2021
02.01.2021
08.01.2021
09.01.2021
12.02.2021
13.02.2021
19.02.2021
20.02.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна57,275,9107,891,375,991,357,2
Двокреветна соба114,4151,8215,6182,6151,8182,6114,4
Двокреветна соба+EXTRA BED154,44204,93291,06246,51204,93246,51154,44
Еднокреветна соба95,7125,4176149,6125,4149,695,7
Еднокреветна соба 1+1 дете95,7125,4176149,6125,4149,695,7
Еднокреветна соба 1+1 дете95,7125,4176149,6125,4149,695,7
Двокреветна соба 1+2 дете114,4151,8215,6182,6151,8182,6114,4
Двокреветна соба 2+1 дете114,4151,8215,6182,6151,8182,6114,4
Двокреветна соба 2+1 дете114,4151,8215,6182,6151,8182,6114,4
Двокреветна соба 2+2 дете114,4151,8215,6182,6151,8182,6114,4
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман179,3195,8290,4234,3195,8234,3179,3
Апартман+EXTRA BED185,9202,4297240,9202,4240,9185,9
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]192,5209303,6247,5209247,5192,5
Апартман 1+2 дете179,3195,8290,4234,3195,8234,3179,3
Апартман 2+1 дете179,3195,8290,4234,3195,8234,3179,3
Апартман 2+1 дете182,6199,1293,7237,6199,1237,6182,6
Апартман 2+2 дете182,6199,1293,7237,6199,1237,6182,6
Апартман 2+2 дете185,9202,4297240,9202,4240,9185,9
HALF BOARD / EUR01.12.2020
18.12.2020
19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
01.01.2021
02.01.2021
08.01.2021
09.01.2021
12.02.2021
13.02.2021
19.02.2021
20.02.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна63,882,5114,497,982,597,963,8
Двокреветна соба127,6165228,8195,8165195,8127,6
Двокреветна соба+EXTRA BED172,26222,75308,88264,33222,75264,33172,26
Еднокреветна соба102,3132182,6156,2132156,2102,3
Еднокреветна соба 1+1 дете102,3132182,6156,2132156,2102,3
Еднокреветна соба 1+1 дете102,3132182,6156,2132156,2102,3
Двокреветна соба 1+2 дете127,6165228,8195,8165195,8127,6
Двокреветна соба 2+1 дете127,6165228,8195,8165195,8127,6
Двокреветна соба 2+1 дете147,4184,8248,6215,6184,8215,6147,4
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман192,5209303,6247,5209247,5192,5
Апартман+EXTRA BED212,3228,8323,4267,3228,8267,3212,3
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]232,1248,6343,2287,1248,6287,1232,1
Апартман 1+2 дете202,4218,9313,5257,4218,9257,4202,4
Апартман 2+1 дете192,5209303,6247,5209247,5192,5
Апартман 2+1 дете202,4218,9313,5257,4218,9257,4202,4
Апартман 2+2 дете202,4218,9313,5257,4218,9257,4202,4
Апартман 2+2 дете212,3228,8323,4267,3228,8267,3212,3
RELEASE DAYS3728147147

ДЕЦА 6-13
*цената вклучува користење на надворешен базен, од 15-19ч.-сауна,топла бања,паркинг,интернет и градинка
рана резервација: 10% од 31.10