Hotel Trinity 4*

TRINITI

Локација: Се наоѓа на 900 метри од гондола.

Капацитет: 42 стандардни двокреветни соби, 8 делукс двокреветни соби, 4 делукс апартмани и 4 VIP апартмани.

Хотелски содржини: ресторант, a-la-cate, бесплатен Wi Fi интернет, ски остава, бар, бесплатен отворен паркинг, затворен паркинг со доплата (10 лева на ден), Room Service, трансфер до гондола со доплата, 24 часа рецепција, просториа за багаж, лифт и греење.
SPA & Wellnes.

 Опременост на собите:
ДВОКРЕВЕТНА СОБА се опремени со сеф, бесплатен Wi Fi Internet, ТВ, Room Service.
АПАРТМАН опремени се со сеф, бесплатен Wi Fi Internet, ТВ, Room Service.

TRINITY RESIDENCE / 4* / BANSKO
BED & BREAKFAST / EUR01.12.2020
19.12.2020
20.12.2020
23.12.2020
24.12.2020
27.12.2020
28.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
28.02.2021
01.03.2021
10.03.2021
11.03.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна19,823,1  29,723,119,8
Двокреветна соба39,646,2  59,446,239,6
Еднокреветна соба35,6441,58  53,4641,5835,64
Еднокреветна соба 1+1 дете35,6441,58  53,4641,5835,64
Еднокреветна соба 1+1 дете35,6441,58  53,4641,5835,64
Двокреветна соба 1+2 дете45,5453,13  68,3153,1345,54
Двокреветна соба 2+1 дете39,646,2  59,446,239,6
Двокреветна соба 2+1 дете49,557,75  74,2557,7549,5
WITH BALCONY 
 
По лице во двокреветна24,228,6  35,228,624,2
Двокреветна соба48,457,2  70,457,248,4
Еднокреветна соба43,5651,48  63,3651,4843,56
Еднокреветна соба 1+1 дете43,5651,48  63,3651,4843,56
Еднокреветна соба 1+1 дете43,5651,48  63,3651,4843,56
Двокреветна соба 1+2 дете55,6665,78  80,9665,7855,66
Двокреветна соба 2+1 дете48,457,2  70,457,248,4
Двокреветна соба 2+1 дете60,571,5  8871,560,5
FAMILY SUITE 
 
SUITE 2 REG.BEDS5566  81,46655
SUITE+EXTRA BED7792,4  113,9692,477
SUITE 1+1 CHD (6-11,99)5566  81,46655
SUITE 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)5566  81,46655
SUITE 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)68,7582,5  101,7582,568,75
SUITE 2+1 CHD (0-5,99)5566  81,46655
SUITE 2+1 CHD (6-11,99)68,7582,5  101,7582,568,75
SUITE 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)68,7582,5  101,7582,568,75
SUITE 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)82,599  122,19982,5
3+2 дете7792,4  113,9692,477
3+1 дете90,75108,9  134,31108,990,75
HALF BOARD / EUR01.12.2020
19.12.2020
20.12.2020
23.12.2020
24.12.2020
27.12.2020
28.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
28.02.2021
01.03.2021
10.03.2021
11.03.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна30,835,239,669,341,835,230,8
Двокреветна соба61,670,479,2138,683,670,461,6
Еднокреветна соба55,4463,3671,28124,7475,2463,3655,44
Еднокреветна соба 1+1 дете55,4463,3671,28124,7475,2463,3655,44
Еднокреветна соба 1+1 дете55,4463,3671,28124,7475,2463,3655,44
Двокреветна соба 1+2 дете70,8480,9691,08159,3996,1480,9670,84
Двокреветна соба 2+1 дете61,670,479,2138,683,670,461,6
Двокреветна соба 2+1 дете778899173,25104,58877
WITH BALCONY 
 
По лице во двокреветна35,240,745,174,847,340,735,2
Двокреветна соба70,481,490,2149,694,681,470,4
Еднокреветна соба63,3673,2681,18134,6485,1473,2663,36
Еднокреветна соба 1+1 дете63,3673,2681,18134,6485,1473,2663,36
Еднокреветна соба 1+1 дете63,3673,2681,18134,6485,1473,2663,36
Двокреветна соба 1+2 дете80,9693,61103,73172,04108,7993,6180,96
Двокреветна соба 2+1 дете70,481,490,2149,694,681,470,4
Двокреветна соба 2+1 дете88101,75112,75187118,25101,7588
FAMILY SUITE 
 
SUITE 2 REG.BEDS7790,299173,8105,690,277
SUITE+EXTRA BED107,8126,28138,6243,32147,84126,28107,8
SUITE 1+1 CHD (6-11,99)7790,299173,8105,690,277
SUITE 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)7790,299173,8105,690,277
SUITE 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)96,25112,75123,75217,25132112,7596,25
SUITE 2+1 CHD (0-5,99)7790,299173,8105,690,277
SUITE 2+1 CHD (6-11,99)96,25112,75123,75217,25132112,7596,25
SUITE 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)96,25112,75123,75217,25132112,7596,25
SUITE 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)115,5135,3148,5260,7158,4135,3115,5
3+2 дете107,8126,28138,6243,32147,84126,28107,8
3+1 дете127,05148,83163,35286,77174,24148,83127,05
RELEASE DAYS571414775
  • цената вклучува користење на базен и сауна,топла бања,отворен паркинг,интернет,ѓател до лифт станица

рана резервација 10% до 30.11