Sky Corner e  градски хотел и поради ваквата структура, локацијата  и бројот на соби, нудиме можност за сместување на помали групи и индивидуалци, млади лица, бизнисмени. Можат да се организираат настани од типот на тим билдинг, презентации, семинари, состаноци. Лоциран на 1км од плажата Сараиште.

Сите соби се со голем брачен кревет (queen size),модерно опремени,со централна клима,бесплатен и брз интернет.

Хотелот е со 3 ѕвезди,но ги задоволува стандардите за 4 ѕвезди.

Од барот може да уживате во утринско  кафе и појадок,а попладне во ексклузивни коктели  и храна,  во пријатна и опуштена атмосфера со убав поглед на градот и езерото. Студио за масажа кое нуди повеќе видови на професионални масажи. Приватен паркинг со 24 часа видео надзор,бесплатен за нашите гости. Располагаме со фитнес центар и спортско-рекреативен центар,погоден за мал фудбал,одбојка,ракомет,зумба,пилатес,аеробик и слично. Конференциска сала со современа  опрема и сала за состаноци.

Цените се изразени по соба на ден со вклучена туристичка такса и ДДВ

Хотелот работи на принцип BB (ноќевање со појадок). Континенталниот појадок е вклучен во цената.Се служи од 08:00 – 10:00 часот.

Валидни од 15.06.2020– 15.07.2020
Double room with the view3.385 мкд / 55 €
Large double room3.570 мкд / 58 €
Deluxe double room3.875 мкд / 63 €
Double room3.075 мкд / 50 €
Валидни од 15.07.2020– 28.07.2020
Double room with the view3.690 мкд / 60 €
Large double room3.875 мкд / 63 €
Deluxe double room4.490 мкд / 73 €
Double room3.385 мкд / 55 €
Валидни од 29.07.2020 – 05.08.2020
Double room with the view4.000 мкд / 65 €
Large double room4.305 мкд / 70 €
Deluxe double room4.920 мкд / 80 €
Double room3.690мкд / 60 €
Валидни од 06.08.2020 – 24.08.2020
Double room with the view3.690мкд / 60 €
Large double room3.875 мкд / 63 €
Deluxe double room4.490 мкд / 73 €
Double room3.385 мкд / 55 €
Валидни од 25.08-30.09.2020
Double room with the view3.385 мкд / 55 €
Large double room3.570 мкд / 58 €
Deluxe double room3.875 мкд / 63 €
Double room3.075 мкд / 50 €
Валидни од 01.10-24.12.2020
Double room with the view2.890 мкд / 47 €
Large double room3.200 мкд / 52 €
Deluxe double room3.815мкд / 62 €
Double room2.590мкд / 42 €

Доплата за трето лице

од 300 мкд за деца помали од 13 години и 600 мкд за деца постари од 13 години и возрасни.

Хотелот  го задржува правото за промена или повлекување на цените

Откажување на резервација:

*  30 дена пред  доаѓање без пенали.

*  повеќе од 14 дена 50% од вкупниот износ.

*  помалку од 14 дена 100% од вкупнит износ.