Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум.
Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.
Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

                                                 Ценовник за ЛЕТО 2020

Соба  Ноќевање со појадок  полупансион
еднокреветна  2170мкд / 35еур2604мкд / 42 еур
Двокреветна /трокреветна         ( по лице )  1550 мкд / 25еур  1860мкд / 30еур

Деца до  5.99 години – гратис

Деца од  6 -11.99 години плаќаат 50% од цената за возрасни.