fbpx

Hotel Samokov 4

Хотел Самоков 4*

Локација:се наоѓа во центарот на ресортот Боровец.


Капацитет: 250 стандардни соби, 11 делукс соби и 4 сјута.


Хотелски содржини: конгресен центар со 8 хали, а ла карт ресторан, панорамски ресторан, лоби бар, спорт бар, бар на базен, ноќен бар, дискотека, затворен базен, сауна, солариум, парна бања, ладен базен, фитнес, куглана, билијард, пинг понг, фризер. 


Опременост на собите: мини бар, директен телефон, сателитска ТВ купатило со бања, фен, балкон.

SAMOKOV / 4* / BOROVETS
BED & BREAKFAST / EUR19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
01.01.2021
02.01.2021
15.01.2021
16.01.2021
29.01.2021
30.01.2021
19.02.2021
20.02.2021
28.02.2021
01.03.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна29,751,740,73340,73329,7
Двокреветна соба59,4103,481,46681,46659,4
Двокреветна соба+EXTRA BED84,645147,345115,99594,05115,99594,0584,645
Еднокреветна соба48,470,459,451,759,451,748,4
Двокреветна соба 1+1 дете44,5577,5561,0549,561,0549,544,55
Еднокреветна соба 1+1 дете48,470,459,451,759,451,748,4
Двокреветна соба 1+2 дете44,5577,5561,0549,561,0549,544,55
Двокреветна соба 1+2 дете59,4103,481,46681,46659,4
Двокреветна соба 2+1 дете59,4103,481,46681,46659,4
Двокреветна соба 2+1 дете74,25129,25101,7582,5101,7582,574,25
HALF BOARD / EUR19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
01.01.2021
02.01.2021
15.01.2021
16.01.2021
29.01.2021
30.01.2021
19.02.2021
20.02.2021
28.02.2021
01.03.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна34,157,246,238,546,238,534,1
Двокреветна соба68,2114,492,47792,47768,2
Двокреветна соба+EXTRA BED97,185163,02131,67109,725131,67109,72597,185
Еднокреветна соба52,875,964,957,264,957,252,8
Двокреветна соба 1+1 дете51,1585,869,357,7569,357,7551,15
Еднокреветна соба 1+1 дете52,875,964,957,264,957,252,8
Двокреветна соба 1+2 дете51,1585,869,357,7569,357,7551,15
Двокреветна соба 1+2 дете68,2114,492,47792,47768,2
Двокреветна соба 2+1 дете68,2114,492,47792,47768,2
Двокреветна соба 2+1 дете85,25143115,596,25115,596,2585,25
RELEASE DAYS       

ДЕЦА 5-12

  • цената вклучува користење на надворешен базен и интернет
    рана резервација: 15% до 30.09
    10% до 10.11