SAIN GEORGE PALACE

Локација – 800м од гондолата, 3 км од градот.

Капацитет – 85 соби.

Хотелски содржини – спа – центар, бар, затворен базен, фитнес центар.

Опис на соби – секоја соба има опремена кујна, дневен простор, тоалет, сателитска ТВ.

SAINT GEORGE PALACE 4*13.12-19.12
03.03-08.04
20.12-28.12
12.01-23.01
23.02-02.03
02.01-11.01
24.01-22.02
29.12-01.01
СТУДИО / RO47,360,568,2103,4
ЕДНОКРЕВЕТНА47,360,568,2103,4
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ47,360,568,2103,4
2ВОЗРАСНИ47,360,568,2103,4
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА / RO61,672,682,5128,7
ЕДНОКРЕВЕТНА61,672,682,5128,7
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ61,672,682,5128,7
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА61,672,682,5128,7
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА61,672,682,5128,7
2ВОЗРАСНИ61,672,682,5128,7
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ61,672,682,5128,7
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА61,672,682,5128,7
АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ / RO7786,9118,8158,4
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА7786,9118,8158,4
2ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА7786,9118,8158,4
2ВОЗРАСНИ+4ДЕЦА7786,9118,8158,4
3ВОЗРАСНИ7786,9118,8158,4
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ7786,9118,8158,4
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА7786,9118,8158,4
3ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА7786,9118,8158,4
4ВОЗРАСНИ7786,9118,8158,4
4ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ7786,9118,8158,4
4ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА7786,9118,8158,4
АПАРТМАН СО 3 СПАЛНИ / RO108,9139,7152,9196,9
3ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
3ВОЗРАСНИ+4 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
3ВОЗРАСНИ+5 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
4ВОЗРАСНИ108,9139,7152,9196,9
4ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ108,9139,7152,9196,9
4ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
4ВОЗРАСНИ+3 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
4ВОЗРАСНИ+4 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
5ВОЗРАСНИ108,9139,7152,9196,9
5ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ108,9139,7152,9196,9
5ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
5ВОЗРАСНИ+3 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
6ВОЗРАСНИ108,9139,7152,9196,9
6ВОЗРАСНИ+1 ДЕТЕ108,9139,7152,9196,9
6ВОЗРАСНИ+2 ДЕЦА108,9139,7152,9196,9
Период на реализација:7 дена7 дена14 дена20 дена 
Период на откажување:7 дена7 дена14 дена20 дена 
Пенали за откажување:1та ноќ1та ноќ50% од букираниот период100% од букираниот престој
Пенали за не појавување:2 ноќи2 ноќи50% од букираниот период100% од букираниот престој
EARLY BOOKING Период на откажување:14 дена14 дена20 дена 
EARLY BOOKING Cancellation & Пенали за не појавување:50% од букираниот период50% од букираниот период50% од букираниот период
Минимален престој:3 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 4-12
BB доплата4,50 €2,25 €
HB доплати12,50 €6,25 €
* задолжително20,00 €10,00 €
Божиќна вечера / 25.12 / Задолжителна38,00 €19,00 €
Ново Годишна вечера / Задолжителна80,00 €40,00 €

ДЕЦА 4-12

  • цената вклучува користење на надворешен базен,фитнес, топла бањаba,сауна, џакузи, интернет, паркинг и шател до лифт станица
    рана резервација
    10% до 30.11
    http://www.saintgeorgepalace.com/