Hotel Rila 4

RILA

Локација:во центар на ресортот, спроти Гондолата
Капацитет: 257 соби, 266 студиа
Хотелски содржини: 3 ресторани, лоби бар, коктел бар, ноќен бар, панорама кафе, продавница, затворен базен, фитнес центар, сауна, лекар, фризер, градинка, рент а ски, компјутерски игри конференциска сала, ресторан, лоби бар, затворен базен, парна бања, фитнес, сауна, масажа, пинг понг, интернет просторија.
Опременост на собите: сателитска ТВ, телефон, сеф, бања, балкон. Студиата се попространи со брачен кревет и кревети на спрат, мини кујна и бања со када.

RILA 4*27.12-04.01
15.02-21.02
25.01-14.0205.01-24.01
22.02-07.03
13.12-26.12
08.03-14.03
15.03-12.04
SIGNATURE TWIN ROOM RESORT VIEW / HB115,593,580,368,248,4
Еднокреветна173,8140,8121102,368,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ(0-12)198,8165,8146127,393,2
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА(0-12)223,8190,8171152,3118,2
2ВОЗРАСЕНИ231187160,6136,496,8
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)256212185,6161,4121,8
SIGNATURE TWIN ROOM SLOPE VIEW/ HB1219985,873,753,9
Еднокреветна184,8151,8132113,379,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ(0-12)209,8176,8157138,3104,2
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА(0-12)234,8201,8182163,3129,2
2ВОЗРАСЕНИ242198171,6147,4107,8
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)267223196,6172,4132,8
SUPERIOR RESORT VIEW / HB115,593,580,368,248,4
Еднокреветна173,8140,8121102,368,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ(0-12)198,8165,8146127,393,2
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА(0-12)223,8190,8171152,3118,2
2ВОЗРАСЕНИ231187160,6136,496,8
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)256212185,6161,4121,8
SUPERIOR SLOPE VIEW/ HB1219985,873,753,9
Еднокреветна184,8151,8132113,379,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ(0-12)209,8176,8157138,3104,2
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА(0-12)234,8201,8182163,3129,2
2ВОЗРАСЕНИ242198171,6147,4107,8
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)267223196,6172,4132,8
FAMILY SUPERIOR RESORT VIEW / HB115,593,580,368,248,4
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА(2-14)248,8215,8196177,3143,2
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-14)281237210,6186,4146,8
FAMILY SUPERIOR SLOPE VIEW / HB1219985,873,753,9
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА(2-14)306262235,6211,4171,8
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-14)292248221,6197,4157,8
INTERCONNECTED RESORT VIEW / HB115,593,580,368,248,4
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-12)397,6331,6292254,6186,4
2ВОЗРАСЕНИ+3ДЕЦА(2-12)422,6356,6317279,6211,4
2ВОЗРАСЕНИ+4ДЕЦА(2-12)447,6381,6342304,6236,4
3ВОЗРАСЕНИ404,8327,8281,6238,7165
3ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)429,8352,8306,6263,7190
3ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-12)454,8377,8331,6288,7215
3ВОЗРАСЕНИ+3ДЕЦА(2-12)479,8402,8356,6313,7240
4ВОЗРАСЕНИ462374321,2272,8193,6
4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)487399346,2297,8218,6
4ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-12)512424371,2322,8243,6
INTERCONNECTED SLOPE VIEW / HB1219985,873,753,9
2ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-12)419,6353,6314276,6208,4
2ВОЗРАСЕНИ+3ДЕЦА(2-12)444,6378,6339301,6233,4
2ВОЗРАСЕНИ+4ДЕЦА(2-12)469,6403,6364326,6258,4
3ВОЗРАСЕНИ426,8349,8303,6260,7187
3ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)451,8374,8328,6285,7212
3ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-12)476,8399,8353,6310,7237
3ВОЗРАСЕНИ+3ДЕЦА(2-12)501,8424,8378,6335,7262
4ВОЗРАСЕНИ484396343,2294,8215,6
4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)509421368,2319,8240,6
4ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА(2-12)534446393,2344,8265,6
DELUXE SUITE RESORT VIEW / HB347,6281,6242204,6136,4
Еднокреветна347,6281,6242204,6136,4
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ(2-12)347,6281,6242204,6136,4
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА(2-12)347,6281,6242204,6136,4
2ВОЗРАСЕНИ347,6281,6242204,6136,4
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)367,6301,6262224,6156,4
3ВОЗРАСЕНИ399,6323,6278235,6162,4
DELUXE SUITE SLOPE VIEW/ HB369,6303,6264226,6158,4
Еднокреветна369,6303,6264226,6158,4
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ(2-12)369,6303,6264226,6158,4
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА(2-12)369,6303,6264226,6158,4
2ВОЗРАСЕНИ369,6303,6264226,6158,4
2ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ(2-12)389,6323,6284246,6178,4
3ВОЗРАСЕНИ426,8349,8303,6260,7187
период на реализација30 дена14 дена14 дена14 дена7 дена
Период на одкажување за букинг со рана резервација29 до 7 дена пред пристигнување29 до 7 дена пред пристигнување29 до 7 дена пред пристигнување29 до 7 дена пред пристигнување29 до 7 дена пред пристигнување
Период на одкажување со пенали за букинг со рана резервација100 % од букираниот престој1та ноќ1та ноќ1та ноќ1та ноќ
Период на одкажување за букинг без рана резервација30 дена14 дена14 дена14 дена7 дена
Период на одкажување со пенали за букинг без рана резервација100 % од букираниот престој1та ноќ1та ноќ1та ноќ1та ноќ
Период на одкажување 6 дена6 дена6 дена6 дена6 дена
Откажување со пенали:100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој
Пенали за не појавување:100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој100 % од букираниот престој
Минимален престој: 5 ноќи4 ноќи4 ноќи3 ноќи3 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 2-12
*Задолжително40,00 €20,00 €
*Задолжително80,00 €40,00 €

ДЕЦА 0-12
*корисрење на базен и џакузи,термо зона, интернет во лоби .
Хотелот има надворешен паркинг со лимитиран број на коли-расположивост кога ќе дојдат гостите – и внатрешен со доплата по пристигнување
Ски депо: лоцирано во хотел Рила, на левел – 1, за гости од хотелор Рила само. Без доплата за чување на ски опрема – опрема за скијање / сноуборд, вклучено чизми, во просториите е строго забрането.
Ново дополнително за деца :
• Клуб за деца за гости од Рила хотел (за деца од 3-7). Бесплатно за гостите од хотелот до 2 часа.дневно. Дополнителни саати се доплаќа.
Деца под 3 години дозволено со присуство на еден возрасен. Отворено дневно од 15-23.00ч.
• Игротека: бесплатно,табла за пинг понг,филмови и табла со игри.