fbpx

Hotel Radinas Way 4

RADINAS WAY

Локација – 2 км од жичницата.

Капацитет – 57 соби.

Хотелски содржини – ресторант,спа и велнес цетар, затворен базен,паркинг.

Опис на соби – сите соби имаат сателитска ТВ, интернет, мини бар.

RADINA’S WAY 4*01.12-18.12;
05.03-31.03
19.12-27.12; 03.01-19.0128.12-02.01
 СТАНДАРТ / HB34,37549,77578,65
Еднокреветна5579,64125,84
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ61,87589,595157,3
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА68,7599,55157,3
2ВОЗРАСНИ68,7599,55157,3
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ68,7599,55157,3
3ВОЗРАСНИ96,25139,37220,22
ФАМИЛЈАРНА СОБА  / HB39,21554,83583,6
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ70,58798,703167,2
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА78,43109,67167,2
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА98,0375137,0875209
2ВОЗРАСНИ78,43109,67167,2
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ78,43109,67167,2
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА98,0375137,0875209
3ВОЗРАСНИ109,802153,538234,08
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА / HB44,27559,9588,33
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ79,695107,91176,66
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА88,55119,9176,66
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА110,6875149,875220,825
2ВОЗРАСНИ88,55119,9176,66
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ88,55119,9176,66
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА110,6875149,875220,825
3ВОЗРАСНИ123,97167,86247,324
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ123,97167,86247,324
 4ВОЗРАСЕНИ159,39215,82317,988
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА ЛУКС / HB49,22564,73593,17
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ88,605116,523186,34
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА98,45129,47186,34
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА123,0625161,8375232,925
2ВОЗРАСНИ98,45129,47186,34
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ98,45129,47186,34
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА123,0625161,8375232,925
3ВОЗРАСНИ137,83181,258260,876
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ137,83181,258260,876
 4ВОЗРАСЕНИ177,21233,046335,412
Период на реализација:1 ден7 дена14 дена
Период на откажување: 1 ден7 дена14 дена
Откажување со пенали:1та ноќ1та ноќ100 % од букираниот престој
Пенали за не појавување:2 ноќи2 ноќи100 % од букираниот престој
Минимален престој: 1 ноќ2 ноќи5 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 2-12
Ново Годишна вечера 80,0040,00*Задолжително
RADINA’S WAY 4*28.12-02.0120.01-21.0222.02-04.03
 СТАНДАРТ / HB78,6542,3539,875
Еднокреветна125,8467,7663,8
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ157,376,2371,775
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА157,384,779,75
2ВОЗРАСНИ157,384,779,75
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ157,384,779,75
3ВОЗРАСНИ220,22118,58111,65
ФАМИЛЈАРНА СОБА  / HB83,647,344,66
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ167,285,1480,388
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА167,294,689,32
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА209118,25111,65
2ВОЗРАСНИ167,294,689,32
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ167,294,689,32
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА209118,25111,65
3ВОЗРАСНИ234,08132,44125,048
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА / HB88,3352,2544,275
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ176,6694,0579,695
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА176,66104,588,55
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА220,825130,625110,6875
2ВОЗРАСНИ176,66104,588,55
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ176,66104,588,55
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА220,825130,625110,6875
3ВОЗРАСНИ247,324146,3123,97
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ247,324146,3123,97
 4ВОЗРАСЕНИ317,988188,1159,39
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА ЛУКС / HB93,1757,36554,835
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ186,34103,25798,703
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА186,34114,73109,67
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА232,925143,4125137,0875
2ВОЗРАСНИ186,34114,73109,67
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ186,34114,73109,67
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА232,925143,4125137,0875
3ВОЗРАСНИ260,876160,622153,538
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ260,876160,622153,538
 4ВОЗРАСЕНИ335,412206,514197,406
Период на реализација:14 дена3 дена2 дена
Период на откажување: 14 дена3 дена2 дена
Откажување со пенали:100 % од букираниот престој1та ноќ1та ноќ
Пенали за не појавување:100 % од букираниот престој2 ноќи2 ноќи
Минимален престој: 5 ноќи2 ноќи2 ноќи
ДОПЛАТИ:
Ново Годишна вечера *Задолжително

ДЕЦА 2-12
*цената вклучува користење на надворешен базен, сауна, топла бања, интернет, паркинг(ако има можност) и шател до гондола

рана резервација: 20% до 30.09
15% до 31.10
10% до 31.11