PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT

Локација – 700 м од гондола.

Капацитет – 113 соби иапартмани.

Хотелски содржини – ресторани, спа – центар, затворен базен, сауна, турска бања.

Опис на соби – сите соби имаат тераса, кујна, клима-уред, тоалет, сателитска ТВ.

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*30.11-19.1220.12-26.1227.12-05.0106.01-06.0207.02-01.0302.03-28.03
SMART CLUB
DBL SMART / BB83,6125,4180,4107,8125,493,5
ЕДНОКРЕВЕТНА66,88100,32144,3286,24100,3274,8
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ83,6125,4180,4107,8125,493,5
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА98,6150,4205,4132,8150,4118,5
2ВОЗРАСНИ83,6125,4180,4107,8125,493,5
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ98,6150,4205,4132,8150,4118,5
3ВОЗРАСНИ104,6160,4215,4142,8160,4128,5
DBL SMART MOUNTAIN VIEW / BB91,3137,5193,6119,9137,5106,7
ЕДНОКРЕВЕТНА73,04110154,8895,9211085,36
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ91,3137,5193,6119,9137,5106,7
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА106,3162,5218,6144,9162,5131,7
2ВОЗРАСНИ91,3137,5193,6119,9137,5106,7
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ106,3162,5218,6144,9162,5131,7
3ВОЗРАСНИ112,3172,5228,6154,9172,5141,7
JUNIOR SUITE / BB97,9147,4213,4126,5147,4110
ЕДНОКРЕВЕТНА97,9147,4213,4126,5147,4110
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ97,9147,4213,4126,5147,4110
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА112,9172,4238,4151,5172,4135
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА127,9197,4263,4176,5197,4160
2ВОЗРАСНИ97,9147,4213,4126,5147,4110
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ112,9172,4238,4151,5172,4135
2ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА127,9197,4263,4176,5197,4160
3ВОЗРАСНИ118,9182,4248,4161,5182,4145
JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW / BB106,7160,6225,5139,7160,6123,2
ЕДНОКРЕВЕТНА106,7160,6225,5139,7160,6123,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ106,7160,6225,5139,7160,6123,2
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА121,7185,6250,5164,7185,6148,2
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА136,7210,6275,5189,7210,6173,2
2ВОЗРАСНИ106,7160,6225,5139,7160,6123,2
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ121,7185,6250,5164,7185,6148,2
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА136,7210,6275,5189,7210,6173,2
3ВОЗРАСНИ127,7195,6260,5174,7195,6158,2
EXECUTIVE SUITE / BB174,9261,8378,4225,5261,8196,9
3ВОЗРАСНИ175262378226262197
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ175262378226262197
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА190287403251287222
3ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА205312428276312247
4ВОЗРАСНИ175262378226262197
4ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ190287403251287222
4ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА205312428276312247
5ВОЗРАСНИ196297413261297232
EXECUTIVE COLLECTION
EXECUTIVE ROOM / BB101,2151,8220130,9151,8114,4
ЕДНОКРЕВЕТНА80,96121,44176104,72121,4491,52
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ101,2151,8220130,9151,8114,4
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА116,2176,8245155,9176,8139,4
2ВОЗРАСНИ101,2151,8220130,9151,8114,4
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ116,2176,8245155,9176,8139,4
3ВОЗРАСНИ122,2186,8255165,9186,8149,4
ALPINE EXECUTIVE ROOM / BB110165233,2144,1165126,5
ЕДНОКРЕВЕТНА88132186,56115,28132101,2
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ110165233,2144,1165126,5
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА125190258,2169,1190151,5
2ВОЗРАСНИ110165233,2144,1165126,5
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ125190258,2169,1190151,5
3ВОЗРАСНИ131200268,2179,1200161,5
SUPERIOR SUITE / BB116,6174,9253150,7174,9130,9
ЕДНОКРЕВЕТНА93,28139,92202,4120,56139,92104,72
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ116,6174,9253150,7174,9130,9
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА131,6199,9278175,7199,9155,9
2ВОЗРАСНИ116,6174,9253150,7174,9130,9
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ131,6199,9278175,7199,9155,9
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА146,6224,9303200,7224,9180,9
3ВОЗРАСНИ137,6209,9288185,7209,9165,9
ALPINE SUITE / BB125,4188,1266,2163,9188,1144,1
ЕДНОКРЕВЕТНА100,32150,48212,96131,12150,48115,28
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ125,4188,1266,2163,9188,1144,1
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА140,4213,1291,2188,9213,1169,1
2ВОЗРАСНИ125,4188,1266,2163,9188,1144,1
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ140,4213,1291,2188,9213,1169,1
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА155,4238,1316,2213,9238,1194,1
3ВОЗРАСНИ146,4223,1301,2198,9223,1179,1
Период на реализација5 дена15 дена15 дена10 дена10 дена10 дена
Период на откажување4 дена30 дена30 дена13 дена13 дена13 дена
Пенали за откажување50% од букираниот период50% од букираниот период50% од букираниот период50% од букираниот период50% од букираниот период50% од букираниот период
Период на откажување1 ден24 дена24 дена9 дена9 дена9 дена
Пенали за откажување100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој
Пенали за не појавување100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој
Минимален престој3 ноќи4 ноќи
ДОПЛАТИВОЗРАСЕНДЕТЕ 6-12ДЕТЕ 2-6*
HB доплати17,00 €9,00 €9,00 €
Божиќна вечера во DIONYSSOS ресторант / 24.1250,00 €30,00 €20,00 €*Изборно
Божиќна велера во AMVROSIA ресторант / 24.1280,00 €40,00 €30,00 €*Изборно
Божиќен ручек во AMVROSIA ресторант / 25.1250,00 €30,00 €20,00 €*Изборно
Ново Годишна вечера во DIONYSSOS ресторант90,00 €50,00 €35,00 €*Изборно – нема да биде сервирана стандардна вечера!
Ново Годишна вечера во AMVROSIA ресторант135,00 €90,00 €70,00 €*Изборно – нема да биде сервирана стандардна вечера!
Ново Годишна вечера во NECTAR РЕСТОРАНТ135,00 €*Изборно – нема да биде сервирана стандардна вечера!
туристичка такса  per person per day0,67 €0,67 €0,67 €

ДЕЦА 0-12 / *ПРВО ДЕТЕ 0-6г. во екстра кревет – бесплатно;
*цената вклучува интернет,спа центар(базен,три типа на сауна) транспорт до гондола беспалто.

рана резервација:
15% до 31.11