Hotel Mursalitsa 3

 Хотел  Mursalitsa 3*

Локација – хотелот се наоѓа на 400 м од ски – терените.

Хотелски содржини – спа и велнес центар,паркинг, ресторант,бар.

Опис на соби – секоја од собите имаат тоалет, ТВ.

MPM MURSALITSA 3*28.12-04.0120.12-27.12
05.01-11.01
01.12-19.12
12.01-14.04
Двокреветна стандард / HB59,438,530,8
Еднокреветна103,452,848,4
1ВОЗРАСЕН + 1ДЕТЕ103,9567,37553,9
1ВОЗРАСЕН + 2ДЕЦА103,9567,37553,9
2ВОЗРАСНИ118,87761,6
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ118,87761,6
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА148,596,2577
3ВОЗРАСНИ160,38103,9583,16
Апартман со една спална / HB775542,9
1ВОЗРАСЕН + 1ДЕТЕ134,7596,2575,075
1ВОЗРАСЕН + 2ДЕЦА134,7596,2575,075
2ВОЗРАСНИ15411085,8
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ15411085,8
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА192,5137,5107,25
3ВОЗРАСНИ207,9148,5115,83
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ207,9148,5115,83
4ВОЗРАСНИ261,8187145,86
АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ / HB218,9132110
4ВОЗРАСНИ218,9132110
4ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ218,9132110
4ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА246,2625148,5123,75
5ВОЗРАСНИ257,2075155,1129,25
5ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ257,2075155,1129,25
6ВОЗРАСНИ295,515178,2148,5
Период на објавување:14 дена7 дена5 дена
Период на откажување:13 дена6 дена4 дена
Пенали за одкажување:100 % од букираниот период100 % од букираниот период1 ноќ
Пенали за непојавување:100 % од букираниот период100 % од букираниот период2 ноќи
Минимален престој:4 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 6-13*ДЕЦА 2-5,99
Ново Годишна вечера / Задолжителна50,00 €25,00 €15,00 €
такса за престој0,00 €0,00 €0,00 €

ДЕЦА 6-13
*цената вклучува надворешен базен,сауна,топла бања,фитнес,интернет на рецепција,паркинг и бус до станица