fbpx

Hotel Lion 4*

LION

Локација: на 450 метри одалеченост од Гондолата
Капацитет:167 двокреветни соби, 16 фамилијарни соби, 8 апартмани.
Хотелски содржини: традиционален бугарски ресторан, главен ресторан, лоби бар, ноќен бар, затворен базен, сауна, парна бања, џакузи, тангентор, фитнес центар, сеф, паркинг.
Опременост на собите: собите со балкон имаат помал кревет, за разлика од оние кои немаат балкон кои што се со поголеми кревети, опремени се со сателитска ТВ, телефон, минибар, фен, бања.

LION BANSKO / 4* / BANSKO
HALF BOARD / EUR01.12.2020
18.12.2020
19.12.2020
26.12.2020
27.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
08.01.2021
09.01.2021
15.01.2021
16.01.2021
22.01.2021
23.01.2021
26.02.2021
27.02.2021
31.03.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна40,74472,651,74440,74440,7
Двокреветна соба81,488145,2103,48881,48881,4
Двокреветна соба+EXTRA BED112,2121200,2143121112,2121112,2
Еднокреветна соба57,262,7138,678,162,757,262,757,2
Двокреветна соба 1+1 дете71,22577127,0590,4757771,2257771,225
Еднокреветна соба 1+1 дете57,262,7138,678,162,757,262,757,2
Двокреветна соба 1+2 дете71,22577127,0590,4757771,2257771,225
Двокреветна соба 1+2 дете86,62593,5154,55110,27593,586,62593,586,625
Двокреветна соба 2+1 дете81,488145,2103,48881,48881,4
Двокреветна соба 2+1 дете96,8104,5172,7123,2104,596,8104,596,8
Фамилијарна соба 
 
Фамилијарна соба 2 ADL99107,8167,2145,2107,899107,899
Фамилијарна соба+EXTRA BED129,8140,8222,2184,8140,8129,8140,8129,8
Фамилијарна соба+EXTRA BED [2. ADL]160,6173,8277,2224,4173,8160,6173,8160,6
Фамилијарна соба 1+1 дете99107,8167,2145,2107,899107,899
Фамилијарна соба 1+2 дете99107,8167,2145,2107,899107,899
Фамилијарна соба 1+2 дете114,4124,3194,7165124,3114,4124,3114,4
Фамилијарна соба 2+1 дете99107,8167,2145,2107,899107,899
Фамилијарна соба 2+1 дете114,4124,3194,7165124,3114,4124,3114,4
Фамилијарна соба 2+2 дете114,4124,3194,7165124,3114,4124,3114,4
Фамилијарна соба 2+2 дете129,8140,8222,2184,8140,8129,8140,8129,8
3+1 дете129,8140,8222,2184,8140,8129,8140,8129,8
3+1 дете145,2157,3249,7204,6157,3145,2157,3145,2
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман [2 возрасни]159,5176286209176159,5176159,5
Апартман [3 возрасни]159,5176286209176159,5176159,5
Апартман [4 возрасни]159,5176286209176159,5176159,5
Апартман [5ADL]159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 2+2 дете159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 2+3 дете159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 3+1 дете159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 3+2 дете159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 3+2 дете159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 4+1 дете159,5176286209176159,5176159,5
Апартман 4+1 дете159,5176286209176159,5176159,5
RELEASE DAYS7728147777

ДЕЦА 4-12

  • цената вклучува користење на базен,спа центар,фитнес,ски остава за сопствена опрема и шатл до прва станица