Плажата е на само 70 метри.
Хотелот е на 4км од центарот на Охрид и 15км од аеродромот Апостол Павле

За престој 5+ полупансиони, попуст 10% 

Хотел КЛИМЕТИЦА – Охрид
собасместувањеполупансион
Ј У Н И  2020планинаезеро
Еднокреветна1 возрасен1.8802.100
Еднокреветна1 возрасен+дете до 4 г.1.8802.100
Двокреветна2 возрасни2.8803.240
Двокреветна2 возрасни+дете до 4 г.2.8803.240
Двокреветна2 возрасни+дете до 4-12 г.3.6004.050
ЈУЛИ и АВГУСТ 2020планинаезеро
Еднокреветна1 возрасен2.0302.500
Еднокреветна 1 возрасен+дете до 4 г.2.0302.500
Двокреветна2 возрасни3.1203.840
Двокреветна2 возрасни+дете до 4 г.3.1203.840
Двокреветна2 возрасни+дете до 4-12 г.3.9004.800

Цените се во денари

Во цената Е вклучено:
Појадок и вечера
Користење клима уред
Користење безжичен интернет
Паркинг


Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување