IGLIKA PALACE

Локација:во центарот на туристичкото место Боровец, на 150 метри од ски лифтовите
Капацитет: 26 двокреветни, 3 еднокреветни соби и 10 апартмани.
Хотелски содржини: ресторан, бар, паркинг под надзор, ски сервис, ски школа, фитнес, сауна, доктор, менувачница, масажа, live show.
Опременост на собите: кабелска/сателитска ТВ, телефон, бања, минибар.

IGLIKA PALACE  4*21.12-26.12
26.01-13.02
04.03-09.04
27.12-01.0102.01-25.01; 14.02-03.03
ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД / HB35,249,541,8
Еднокреветна52,892,463,8
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ61,69973,15
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА70,49983,6
2ВОЗРАСНИ70,49983,6
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ70,49983,6
3ВОЗРАСНИ96,8136,125114,95
ДВОКРЕВЕТНА ЕКОНОМИ / HB24,24435,2
Еднокреветна36,381,452,8
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ42,358861,6
2ВОЗРАСНИ48,48870,4
СТУДИО / HB35,249,541,8
Еднокреветна105,6148,5125,4
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ105,6148,5125,4
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА105,6148,5125,4
2ВОЗРАСНИ105,6148,5125,4
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ105,6148,5125,4
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА105,6148,5125,4
3ВОЗРАСНИ105,6148,5125,4
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ105,6148,5125,4
 4ВОЗРАСЕНИ132185,625156,75
APART COMPLEX IGLIKA PALACE 221.12-26.12
26.01-13.02
04.03-09.04
27.12-01.0102.01-25.01; 14.02-03.03
VILLA IGLIKA / RO7713288
Еднокреветна7713288
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ7713288
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА7713288
1ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА7713288
1ВОЗРАСЕН+4ДЕЦА7713288
1ВОЗРАСЕН+5ДЕЦА7713288
2ВОЗРАСНИ7713288
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ7713288
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА7713288
2ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА7713288
2ВОЗРАСНИ+4ДЕЦА7713288
3ВОЗРАСНИ7713288
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ7713288
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА7713288
3ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА7713288
 4ВОЗРАСЕНИ7713288
 4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ7713288
 4ВОЗРАСЕНИ+2ДЕЦА7713288
 5ВОЗРАСЕНИ8113692
период на реализација7 дена01.12.201910 дена
Период на одкажување 5 дена05.12.20197 дена
Откажување со пенали:2 ноќи100 % од букираниот престој2 ноќи
Пенали за не појавување:2 ноќи100 % од букираниот престој2 ноќи
Минимален престој: 7 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 2-12
Доплата за појадок за вили4,00 €2,00 €
Доплата за вечера за вила 8,00 €4,00 €
*Задолжително35,00 €18,00 €
*Задолжително35,00 €18,00 €
*Задолжително40,00 €20,00 €
*Задолжително50,00 €25,00 €
*Задолжително50,00 €25,00 €
*Задолжително55,00 €27,00 €
такса за престој pp pd0,60 €0,60 €

ДЕЦА 2-12
*цената вклучува користење на надворешен базен, интернет во лоби на хотелот, време за чај секој ден 16.00-17.00/за HB/ и паркинг
15 % до 30.09
10 % до 31.10