Hotel Ice Angels 4*

Хотел Ice Angels

Локација –  Хотелот се наоѓа помеѓу ски-лифтот и жичарницата.

Хотелски содржини – спа центар, ски-школа, игротека за деца,затворен базен.

Опременост на собите – сите соби имаат сопствен тоалет, кабловска ТВ, мини бар

ICE ANGELS 4* 28.12-03.0121.12-27.12; 15.02-22.0204.01-14.02; 23.02-31.03
 СТАНДАРТ / HB82,573,1551,7
Еднокреветна116,6104,572,6
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ140,25124,35587,89
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА181,5160,93113,74
2ВОЗРАСНИ165146,3103,4
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ206,25182,875129,25
3ВОЗРАСНИ231204,82144,76
СТУДИО / HB193,6172,7136,4
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ193,6172,7136,4
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА200,6179,7143,4
2ВОЗРАСНИ193,6172,7136,4
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ200,6179,7143,4
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА207,6186,7150,4
3ВОЗРАСНИ207,6186,7150,4
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ214,6193,7157,4
 4ВОЗРАСЕНИ221,6200,7164,4
STUDIO DELUXE / HB206,8184,8149,6
Еднокреветна206,8184,8149,6
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ206,8184,8149,6
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА213,8191,8156,6
2ВОЗРАСНИ206,8184,8149,6
2ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ213,8191,8156,6
3ВОЗРАСНИ220,8198,8163,6
АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ / HB254,1231204,6
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА254,1231204,6
2ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА261,1238211,6
3ВОЗРАСНИ254,1231204,6
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ254,1231204,6
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА261,1238211,6
 4ВОЗРАСЕНИ254,1231204,6
 4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ261,1238211,6
 5ВОЗРАСЕНИ268,1245218,6
ДЕЛУКС СО ДВЕ СПАЛНИ  / HB266,2242216,7
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА266,2242216,7
3ВОЗРАСНИ266,2242216,7
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ266,2242216,7
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА273,2249223,7
 4ВОЗРАСЕНИ266,2242216,7
 4ВОЗРАСЕНИ+1ДЕТЕ273,2249223,7
 5ВОЗРАСЕНИ280,2256230,7
Период на реализација:30 дена 15 дена 15 дена
Период на откажување: 25 дена10 дена10 дена
Откажување со пенали:100 % од букираниот престој1та ноќ1та ноќ
Пенали за не појавување:100 % од букираниот престој2 ноќи2 ноќи
Минимален престој: 4 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНCHILD 6-12
Божиќна вечера / 25.1265,00 €30,00*Задолжително
*Задолжително65,00 €30,00*Задолжително

Деца 0-5,99 ИНФАНТ се ослободени од плаќање но се вклучени во максималниот капацитет!
*цената вклучува користење на надворешен базен,паркинг и интернет
рана резервација: 15 % до 31.10
10 % до 30.11