Hotel Finlandia 4

Hotel Finlandia 4*

Локација –  2 км од градот.

Хотелски содржини –  Фитнес центар, сауна, гардеробер за ски – опрема, пинг- понг.

Опременост на собите – балкон, соствен тоалет, мини – бар, џакузи, кабловска ТВ.

FINLANDIA / 4* / PAMPOROVO
FULL BOARD / EUR01.12.2020
26.12.2020
27.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
09.01.2021
10.01.2021
21.01.2021
22.01.2021
20.02.2021
21.02.2021
10.04.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна28,647,33328,63328,6
Двокреветна соба57,294,66657,26657,2
Двокреветна соба+EXTRA BED77,22127,7189,177,2289,177,22
Двокреветна соба+EXTRA BED [2. ADL]97,24160,82112,297,24112,297,24
Еднокреветна соба42,994,649,542,949,542,9
Двокреветна соба 1+1 дете42,994,649,542,949,542,9
Еднокреветна соба 1+1 дете42,994,649,542,949,542,9
Двокреветна соба 1+2 дете42,994,649,542,949,542,9
Двокреветна соба 1+2 дете57,2118,256657,26657,2
Двокреветна соба 2+1 дете57,294,66657,26657,2
Двокреветна соба 2+1 дете65,78118,2575,965,7875,965,78
Двокреветна соба 2+2 дете65,78118,2575,965,7875,965,78
Двокреветна соба 2+2 дете74,36141,985,874,3685,874,36
LUXURY  
 
По лице во двокреветна34,152,838,534,138,534,1
Двокреветна соба68,2105,67768,27768,2
Двокреветна соба+EXTRA BED92,07142,56103,9592,07103,9592,07
Двокреветна соба 1+1 дете51,15105,657,7551,1557,7551,15
Двокреветна соба 1+2 дете51,15105,657,7551,1557,7551,15
Двокреветна соба 1+2 дете68,21327768,27768,2
Двокреветна соба 2+1 дете68,2105,67768,27768,2
Двокреветна соба 2+1 дете78,4313288,5578,4388,5578,43
Двокреветна соба 2+2 дете78,4313288,5578,4388,5578,43
Двокреветна соба 2+2 дете88,66158,4100,188,66100,188,66
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман 2AD8813299889988
Апартман 3 AD99142,989109,98999109,98999
Апартман 4 AD110154121110121110
Апартман 2+1 дете8813299889988
Апартман 2+1 дете93,5137,5104,593,5104,593,5
Апартман 2+2 дете93,5137,5104,593,5104,593,5
Апартман 2+2 дете991431109911099
Апартман 3+1 дете99142,989109,98999109,98999
Апартман 3+1 дете104,5148,489115,489104,5115,489104,5
RELEASE DAYS1128,611111111

ДЕЦА 3-13
*цената вклучува користење на надворешен базен, фитнес, интернет,паркинг и бус до прва станица
рана резервација:
10 % до 30.11 за престој до 26.12 и пристигнување 03.01