Hotel Complex Zara 4

Хотел  Комплекс Зара 4*

Локација – Хотелот се наоѓа на 900м од гондолата.

Опременост на соби – балкон, кабловска ТВ, фрижидер, сеф, тоалет.

Хотелски содржини – отворен базен, велнес центар со затворен базен, сала за фитнес, ресторант,бар, лоби, козметички салон, игротека.

ZARA / 4* / BANSKO
HALF BOARD / EUR01.12.2020
21.12.2020
22.12.2020
27.12.2020
28.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
10.01.2021
11.01.2021
21.01.2021
22.01.2021
20.02.2021
21.02.2021
07.03.2021
08.03.2021
10.04.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна3338,56641,837,441,837,433
Двокреветна соба667713283,674,883,674,866
Еднокреветна соба52,861,6105,666,8859,8466,8859,8452,8
Двокреветна соба 1+1 дете56,165,4513271,0663,5871,0663,5856,1
Еднокреветна соба 1+1 дете52,861,6105,666,8859,8466,8859,8452,8
Двокреветна соба 1+2 дете56,165,4513271,0663,5871,0663,5856,1
LUXURY  
 
По лице во двокреветна37,44471,547,342,947,342,937,4
Двокреветна соба74,88814394,685,894,685,874,8
Двокреветна соба+EXTRA BED100,98118,8193,05127,71115,83127,71115,83100,98
Еднокреветна соба59,8470,4114,475,6868,6475,6868,6459,84
Двокреветна соба 1+1 дете63,5874,814380,4172,9380,4172,9363,58
Еднокреветна соба 1+1 дете59,8470,4114,475,6868,6475,6868,6459,84
Двокреветна соба 1+2 дете63,5874,814380,4172,9380,4172,9363,58
Двокреветна соба 1+2 дете89,76105,6178,75113,52102,96113,52102,9689,76
Двокреветна соба 2+1 дете74,88814394,685,894,685,874,8
Двокреветна соба 2+1 дете93,5110178,75118,25107,25118,25107,2593,5
Двокреветна соба 2+2 дете93,5110178,75118,25107,25118,25107,2593,5
Двокреветна соба 2+2 дете112,2132214,5141,9128,7141,9128,7112,2
Двокреветна соба 3+2 дете100,98118,8193,05127,71115,83127,71115,83100,98
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман96,8110165116,6107,8116,6107,896,8
Апартман+EXTRA BED130,68148,5222,75157,41145,53157,41145,53130,68
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]164,56187280,5198,22183,26198,22183,26164,56
Апартман 1+1 дете96,8110165116,6107,8116,6107,896,8
Апартман 1+2 дете96,8110165116,6107,8116,6107,896,8
Апартман 1+2 дете121137,5206,25145,75134,75145,75134,75121
Апартман 2+1 дете96,8110165116,6107,8116,6107,896,8
Апартман 2+1 дете121137,5206,25145,75134,75145,75134,75121
Апартман 2+2 дете121137,5206,25145,75134,75145,75134,75121
Апартман 2+2 дете145,2165247,5174,9161,7174,9161,7145,2
3+2 дете130,68148,5222,75157,41145,53157,41145,53130,68
3+1 дете154,88176264186,56172,48186,56172,48154,88
MAISONETTE 
 
MAISONETTE193,6220330233,2215,6233,2215,6193,6
MAISONETTE+EXTRA BED227,48258,5387,75274,01253,33274,01253,33227,48
MAISONETTE+EXTRA BED [2. ADL]261,36297445,5314,82291,06314,82291,06261,36
MEZ 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)193,6220330233,2215,6233,2215,6193,6
MEZ 2+3 CHD (0-5,99) (6-11,99) (6-11,99)193,6220330233,2215,6233,2215,6193,6
MEZ 2+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)217,8247,5371,25262,35242,55262,35242,55217,8
MEZ 3+1 дете193,6220330233,2215,6233,2215,6193,6
MEZ 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)193,6220330233,2215,6233,2215,6193,6
MEZ 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)217,8247,5371,25262,35242,55262,35242,55217,8
MEZ 3+3 CHD (6-11,99) (6-11,99) (6-11,99)242275412,5291,5269,5291,5269,5242
MEZ 4+1 CHD (0-5,99)193,6220330233,2215,6233,2215,6193,6
MEZ 4+1 CHD (6-11,99)217,8247,5371,25262,35242,55262,35242,55217,8
MEZ 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)217,8247,5371,25262,35242,55262,35242,55217,8
MEZ 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)242275412,5291,5269,5291,5269,5242
5+1 CHD (0-5,99)227,48258,5387,75274,01253,33274,01253,33227,48
5+1 CHD (6-11,99)251,68286429303,16280,28303,16280,28251,68
RELEASE DAYS72132212121217

ДЕЦА 6-12

  • цената вклучува користење на базен,џакузи,сауна,фитнес,топла бања,интернет,интернет и шател до лифт станица
  • двокреветна соба има конектирани соби со заедничка врата и балкон. Секоја соба има свое купатило!
    рана резервација:
    10% до 30.11