Hotel Borovets Hills 5*

BOROVETS HILLS

Локација –  2 мин од ски терените Јастребец.

Капацитет – 65 соби.

Хотелски содржини – базен, ресторан, парна бања, фитнес центар.

Опис на соби – сите соби имаат тераса, клима-уред, сателитска ТВ, тоалет.

BOROVETS HILLS / 5* / BOROVETS
HALF BOARD / EUR10.12.2020
27.12.2020
28.12.2020
01.01.2021
02.01.2021
16.01.2021
17.01.2021
06.02.2021
07.02.2021
20.02.2021
21.02.2021
27.02.2021
28.02.2021
30.04.2021
STANDARD 
 
По лице во двокреветна44108,967,6554,4567,6554,4544
Двокреветна соба88217,8135,3108,9135,3108,988
Двокреветна соба+EXTRA BED118,8294,03182,655147,015182,655147,015118,8
Еднокреветна соба61,6217,894,67794,67761,6
Двокреветна соба 1+1 дете70,4174,24108,2487,12108,2487,1270,4
Еднокреветна соба 1+1 дете61,6217,894,67794,67761,6
Двокреветна соба 1+2 дете70,4174,24108,2487,12108,2487,1270,4
Двокреветна соба 1+2 дете88217,8135,3108,9135,3108,988
Двокреветна соба 2+1 дете88217,8135,3108,9135,3108,988
Двокреветна соба 2+1 дете105,6261,36162,36130,68162,36130,68105,6
Студио 
 
Студио100,1239,8158,4125,4158,4125,4100,1
Студио+EXTRA BED135,135323,73213,84169,29213,84169,29135,135
Студио 1+1 дете100,1239,8158,4125,4158,4125,4100,1
Студио 1+2 дете100,1239,8158,4125,4158,4125,4100,1
Студио 1+2 дете120,12287,76190,08150,48190,08150,48120,12
Студио 2+1 дете100,1239,8158,4125,4158,4125,4100,1
Студио 2+1 дете120,12287,76190,08150,48190,08150,48120,12
Студио 2+2 дете120,12287,76190,08150,48190,08150,48120,12
Студио 2+2 дете140,14335,72221,76175,56221,76175,56140,14
3+1 дете135,135323,73213,84169,29213,84169,29135,135
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман112,2267,3172,7140,8172,7140,8112,2
Апартман+EXTRA BED151,47360,855233,145190,08233,145190,08151,47
Апартман 1+1 дете112,2267,3172,7140,8172,7140,8112,2
Апартман 1+2 дете112,2267,3172,7140,8172,7140,8112,2
Апартман 1+2 дете134,64320,76207,24168,96207,24168,96134,64
Апартман 1+3 дете134,64320,76207,24168,96207,24168,96134,64
Апартман 2+1 дете112,2267,3172,7140,8172,7140,8112,2
Апартман 2+1 дете134,64320,76207,24168,96207,24168,96134,64
Апартман 2+2 дете134,64320,76207,24168,96207,24168,96134,64
Апартман 2+2 дете157,08374,22241,78197,12241,78197,12157,08
3+1 дете151,47360,855233,145190,08233,145190,08151,47
2 BEDROOM Апартман 
 
Апартман167,2425,7257,4206,8257,4206,8167,2
Апартман+EXTRA BED196,46500,192302,445242,99302,445242,99196,46
Апартман 2+2 дете167,2425,7257,4206,8257,4206,8167,2
Апартман 2+3 дете167,2425,7257,4206,8257,4206,8167,2
Апартман 3+1 дете167,2425,7257,4206,8257,4206,8167,2
Апартман 3+2 дете167,2425,7257,4206,8257,4206,8167,2
Апартман 3+2 дете183,92468,27283,14227,48283,14227,48183,92
Апартман 4+1 дете167,2425,7257,4206,8257,4206,8167,2
Апартман 4+1 дете183,92468,27283,14227,48283,14227,48183,92
Апартман 4+2 дете183,92468,27283,14227,48283,14227,48183,92
5+1 дете196,46500,192302,445242,99302,445242,99196,46
RELEASE DAYS7777777