Хотелот “Белви” е отворен во 1989 година, со спроведено комплетно реновирање во 2018 година. Според законските регулативи, хотелот е категоризиран како хотел од втора категорија со 4 ѕвездички. Хотелот се состои од пет спрата со мезанин, приземје, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.

ПОСЕБНИ ЦЕНИ за сезона Јуни-Октомври 2020 год.

  ПОЛУ ПАНСИОН  
ХотелСоба3+ноќевања5+ноќевањаСе вклучено, мин.5 ноќевања
****Еднокреветна45€43€ 
МЕТРОПОЛДвокреветна32€30€ 
****Еднокреветна45€43€55€
БЕЛВИДвокреветна32€30€42€
***Еднокреветна42€40€ 
ТУРИСТДвокреветна29€27€ 

Цените се по лице на ден со вклучени тур.такса и ДДВ;

Цената е на база полу пансион, за услуга ноќевање со појадок цената се намалува

за 3€ по лице , на ден;

За престој од само 1 ноќевање, цената се зголемува за +5 евра;

Гаранција за соба со поглед кон езеро, со доплата +3 евра по соба од ноќ.

1 Дете до 6 г. без сопствен кревет – не плаќа;

1 Дете до 06 -10 г. кoристи кревет 50 % попуст

Трет кревет во соба 30 % попуст