Хотел Белведере Ви пружа можност да ја осетите пријатната атмосфера и да имате незаборавен престој во сјајниот Охрид. Хотелот се наоѓа на 4 км од центарот на Охрид, на 100 метри од езерото, сместен во борова шума, во населбата Свети Стефан.

     Ценовник за период  01.06 – 30.06.2020  &  01.09 – 31.10.2020

 ТИП НА УСЛУГА  
СОБАноќевање со појадок
еднокреветна2320мкд / 38еур  
двокреветна( по лице )1650 мкд / 27еур  
студио за две  лица4760 мкд / 78еур  
апартман за две лица6040 мкд / 99еур

             Ценовник  за период од  01.07.2020 – 31.08.2020

  ТИП НА УСЛУГА  
СОБАноќевање со појадок
еднокреветна2500мкд / 41еур
двокреветна( по лице )1770мкд / 29еур
студио за две  лица4760мкд / 78еур
апартман за две лица  6040 мкд / 99еур
  • Цените се изразени во евра и во денарска противвредност.
  • Туристичка такса и ДДВ вклучена во цената.
  • Аранжманот опфаќа 7 дневен престој
  • Доплата за оброк   7,oo евра по лице
  • Деца од  3 – 8.99 години, 50% од цената на услугата.