Фурка се наоѓа на стотина километри од Солун и секоја година привлекува се поголем број на туристи. Првата работа со која се среќаваат туристите во ова место е прекрасната плажа. Фурка е комбинација од природни убавини, одлични објекти и мирен ноќен живот. Местото е богато со зеленило, морето е кристално чисто и сино и изгледа совршено во комбинација со околните шуми и планини. Заоѓањето на сонцето е посебно доживување …

Вила ДИНИРА

Лоцирана на првата улица која се протега низ долгиот брег на Фурка, вилата се наоѓа на само 50 метри оддалеченост од песочната плажа. Освен со својата модерна градба,овој објект може да се истакне и со своите убаво опремени трокреветни и четворокреветни студиа за сместување. Студијата имаат комлетно опремена кујна и клима уред кој е вклучен во цената.

Галерија:

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ

Период Бр.на ноќи 1/3 + 1 студио
19.05 – 25.05 6* 45 €  промо
25.05 – 01.06 7* 59 €  промо
01.0608.06 7* 79 €  промо
08.0615.06 7* 129 €
15.06 – 22.06 7* 149 €
24.08 – 31.08 7* 159€
31.08 – 07.09 7* 129 €
07.09 14.09 7* 109 €
14.09 – 21.09 7* 99
22.09 – 29.09 7* 69

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ (9 ноќевања)

23.06 – 02.07 9 379 €
02.0711.07 9 459
11.07 – 20.07 9 499
20.0729.07 9 499
29.07 – 07.08 9 499
07.08 – 16.08 9 499
16.0824.08 8 439

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ (7 ноќевања)

Период Бр.на ноќи 1/3 + 1 студио
23.06 – 30.06 7 299
30.06 –  07.06 7 339
07.07 – 14.07 7 359
14.0721.07 7 379
21.07 – 28.07 7 389
28.07 – 04.08 7 389
04.08 – 11.08 7                 389
11.08 – 18.08 7 389
18.08 – 24.08 6 319 €

Вила Александер

Вила Александер е оддалечена нa 5 мин пешачење од плажа ,а од центарот на Фурка околу 150м. Се наоѓа на главната улица во Фурка во близина на супермаркетот Масутис која води до централниот дел и убавата градска плажа.

Галерија:

ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ

Период Бр.на ноќи 1/4 + 2  дуплекс
19.05 – 25.05 6* 49 €  промо
25.05 – 01.06 7* 69 €  промо
01.0608.06 7* 89 €  промо
08.0615.06 7* 149 €
15.06 – 22.06 7* 179 €
24.08 – 31.08 7* 199
31.08 – 07.09 7* 149 €
07.09 14.09 7* 119 €
14.09 – 21.09 7* 99
22.09 – 29.09 7* 69

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ (9 ноќевања)

Период Бр.на ноќи 1/4 + 2  дуплекс
23.06 – 02.07 9 399 €
02.0711.07 9 459
11.07 – 20.07 9 489 €
20.0729.07 9 579
29.07 – 07.08 9 579
07.08 – 16.08 9 579
16.0824.08 8 529 €

СЕЗОНСКИ ЦЕНИ (7 ноќевања)

Период Бр.на ноќи 1/4 + 2 дуплекс
23.06 – 30.06 7 319
30.06 –  07.06 7 359
07.07 – 14.07 7 369
14.0721.07 7 399
21.07 – 28.07 7 459
28.07 – 04.08 7 459
04.08 – 11.08 7 459
11.08 – 18.08 7 459 €
18.08 – 24.08 6 389

Вила ТЕМЕЛИС

Вила Темелис e објект кој е оддалечен околу 300 метри од градската плажа и 150 метри од центарот на Фурка.
Специфичен е по својата пространост покрај големиот и зелен двор со сопствен базен за деца и за возрасни.
Покрај базенот има кафе-бар. Вилата располага со 1/3 студија, сите опремени со сопствена мини- кујна, клима уред (вклучен во цената), тв и тераса. Во непосредна близина позади објектот има паркинг.