First minute понуди

-20% Грција до 15.02.2020


ЕГИПЕТ

First minute понуда за Hurghada до 31.01.2020

ЗА ТЕРМИНИ 27.05. 03.06. и 10.06.

  Име на хотел 27.05.2020 03.06.2020 10.06.2020
  1. ELYSEES HURGHADA HOTEL 3*   390 €   390 €   390 €
  2. KING TUT RESORT 3*   396 €   396 €   396 €
  3. MARINA BEACH 4*   413 €   413 €   413 €
  4. LE PACHA 3*   426 €   426 €   426 €
  5. MARLIN IN AZUR RESORT 4*   426 €   426 €   426 €
  6. SEAGULL RESORT 4*   433 €   433 €   433 €
  7. AMC ROYAL RESORT 4*   436 €   436 €   436 €

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ И ИСТИТЕ ВКЛУЧУВААТ

 • 6 ноќевања на услуга All inclusive.  
 • Аеродромски такси.
 • Авионски билет со чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје.
 • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице.
 • Трансфер  аеродром – хотел – аеродром. 
 • Организација на аранжманот. 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛУЧУВААТ

 • Египетска влезна виза (25 еур- се плаќа на лице место) за македонски државјани се добива на аеродром при пристигнување во Хургада. 
  Потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој во Хургада и потврда за хотелска резервација. 
 • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци. 
 • Патничко осигурување.