Festa Winter Palace 5

FESTA WINTER PALACE

Локација:се наоѓа во центарот на ресортот Боровец на 20 метри од ски лифтовите
Капацитет:24 стандардни соби, 19 делукс соби, 11 јуниор сјута, 12 луксузни сјутови, 
Хотелски содржини: затворен паркинг во хотелот (36 коли), внатрешен базен, конференциска сала, фитнес, фризер, џакузи, масажи, лоби бар, сауна, парна бања, руска бања, тропски тушеви, спа капсула, спа центар, а-ла-карт ресторан, меана, гурмет ресторан, бугарски ресторан, пиано бар, виски бар,
Опременост на собите: централно греење, купатило со бања, балкон, лцд телевизор, телефон, минибар, сеф. Фен.

FESTA WINTER PALACE / 5* / BOROVETS
HALF BOARD / EUR01.12.2020
22.12.2020
23.12.2020
30.12.2020
31.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
10.01.2021
11.01.2021
28.01.2021
29.01.2021
19.02.2021
20.02.2021
04.03.2021
05.03.2021
09.04.2021
DELUXE 
 
По лице во двокреветна42,958,3107,870,459,469,356,142,9
Двокреветна соба85,8116,6215,6140,8118,8138,6112,285,8
Еднокреветна соба64,988215,6126,589,1124,384,764,9
Двокреветна соба 1+1 дете64,3587,45161,7105,689,1103,9584,1564,35
Еднокреветна соба 1+1 дете64,988215,6126,589,1124,384,764,9
Двокреветна соба 1+2 дете64,3587,45161,7105,689,1103,9584,1564,35
Двокреветна соба 1+2 дете85,8116,6215,6140,8118,8138,6112,285,8
Двокреветна соба 2+1 дете85,8116,6215,6140,8118,8138,6112,285,8
Двокреветна соба 2+1 дете94,38128,26237,16154,88130,68152,46123,4294,38
JUNIOR SUITE 
 
SUITE99134,2248,6160,6134,2158,4125,499
SUITE+EXTRA BED136,125184,525341,825220,825184,525217,8172,425136,125
SUITE 1+1 CHD (3-12,99)99134,2248,6160,6134,2158,4125,499
SUITE 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)99134,2248,6160,6134,2158,4125,499
SUITE 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)99134,2248,6160,6134,2158,4125,499
SUITE 2+1 CHD (0-2,99)99134,2248,6160,6134,2158,4125,499
SUITE 2+1 CHD (3-12,99)108,9147,62273,46176,66147,62174,24137,94108,9
SUITE 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)108,9147,62273,46176,66147,62174,24137,94108,9
SUITE 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)133,65181,17335,61216,81181,17213,84169,29133,65
SUITE 3+1 CHD (0-2,99)136,125184,525341,825220,825184,525217,8172,425136,125
SUITE 
 
SUITE105,6145,2270,6173,8145,2171,6134,2105,6
SUITE+EXTRA BED145,2199,65372,075238,975199,65235,95184,525145,2
SUITE 1+1 CHD (3-12,99)105,6145,2270,6173,8145,2171,6134,2105,6
SUITE 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)105,6145,2270,6173,8145,2171,6134,2105,6
SUITE 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)105,6145,2270,6173,8145,2171,6134,2105,6
SUITE 2+1 CHD (0-2,99)105,6145,2270,6173,8145,2171,6134,2105,6
SUITE 2+1 CHD (3-12,99)116,16159,72297,66191,18159,72188,76147,62116,16
SUITE 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)116,16159,72297,66191,18159,72188,76147,62116,16
SUITE 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)142,56196,02365,31234,63196,02231,66181,17142,56
SUITE 3+1 CHD (0-2,99)145,2199,65372,075238,975199,65235,95184,525145,2
RELEASE DAYS232177732