ИнТравел: Есен 2023

Пефкохори – Октомври

Избегајте неколку дена на море на викенд уживање … Одлична понуда – 89 евра за...

11 Октомври – Пефкохори

Избегајте неколку дена на празнично викенд уживање … Одлична празнична понуда – 89 евра за...

ПАРИЗ 06.10

Градот на светлината ПАРИЗ Авион /4 дена /3 ноќевања Сместен на северот од Франција на...

ТОСКАНА 08.10

Авион / 4 дена / 3 ноќевања 08 октомври (недела) СКОПЈЕ – БОЛОЊА – ФИРЕНЦА...

ДУБАИ 07.10

6 дена/ 5 ноќи од 649 евра Дубаи, во денешно време претставува синоним за луксузен...

БЕРЛИН 21.10

Авион  / 4 дена / 3 ноќевања 21 октомври (сабота) СКОПЈЕ – БЕРЛИН Состанок  на...

СТОКХОЛМ 22.09

С Т О К Х О Л М Авион / 4 дена / 3 ноќевања...

Истанбул 06.10

Автобус 5 дена / 3 ноќевања 1 ден 06.10.2023  СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата на...

РИМ 08.10

Вечниот град –  РИМ Авион / 4 дена / 3 ноќевања             Сите патишта водат кон Рим, е...