Секоја Сабота – еднодневни екскурзии на Халкидки.

Цел ден на плажа – Автобуски превоз до најубавите плажи на Халкидики – сонце, плажа и кристално чисто море.

НЕА ПОТИДЕА, КАЛИТЕА, ПОЛИХРОНО, ПЕФКОХОРИ

Поаѓање од Скопје 02:45 часот

Цена: 990 ден*

*Понудата важи до исполнување на предвидениот број на места за секој термин