Belvedere Holiday Club 4*

BELVEDERE HOLIDAY CLUB

Локација: во центарот на Банско, на 400 м од гондолата.
Капацитет:  студија и апартмани со една или две спални.
Хотелски содржини: рецепција со сеф, паркинг со наплата, конференциска сала, џакузи, сауна, внатрешен и надворешен базен, фитнес, лоби бар, спа центар, ресторан.
Опременост на студијата и апартманите: мини кујна, бања, интернет, минибар/фрижидер, ТВ, телефон, фен.

BELVEDERE HOLIDAY CLUB / 4* / BANSKO
HALF BOARD / EUR19.12.2020
25.12.2020
26.12.2020
02.01.2021
03.01.2021
08.03.2021
09.03.2021
01.04.2021
1 BEDROOM Апартман 
 
Апартман77149,6105,677
Апартман+EXTRA BED113,3188,1144,1113,3
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]149,6226,6182,6149,6
Апартман 1+1 дете77149,6105,677
Апартман 1+2 дете77149,6105,677
Апартман 1+2 дете102,3177,1133,1102,3
Апартман 2+1 дете102,3177,1133,1102,3
Апартман 2+2 дете102,3177,1133,1102,3
Апартман 2+2 дете127,6204,6160,6127,6
3+2 дете113,3188,1144,1113,3
3+1 дете138,6215,6171,6138,6
2 BEDROOM Апартман 
 
Апартман126,5244,2189,2126,5
Апартман+EXTRA BED162,8282,7227,7162,8
Апартман+EXTRA BED [2. ADL]199,1321,2266,2199,1
Апартман 2+2 дете126,5244,2189,2126,5
Апартман 2+3 дете126,5244,2189,2126,5
Апартман 3+1 дете126,5244,2189,2126,5
Апартман 3+2 дете126,5244,2189,2126,5
Апартман 3+2 дете151,8271,7216,7151,8
Апартман 4+1 дете126,5244,2189,2126,5
Апартман 4+1 дете151,8271,7216,7151,8
Апартман 4+2 дете151,8271,7216,7151,8
Апартман 4+2 дете177,1299,2244,2177,1
5+1 дете162,8282,7227,7162,8
5+1 дете188,1310,2255,2188,1
RELEASE DAYS10282110

ДЕЦА 6-12

  • цената вклучува користење на надворешен базен,сауна,фитнес,топла бања,џакузи,интернет,паркинг и шател до прва станица
    рана резервација:
    10 % до 30.11

http://www.belvedere-holiday-club.com/