fbpx

AURORA RESORT & SPA 5* Берово

Мало парче рај, од мир и спокојност, создадено да Ви пружи незаборавно искуство.

На окулу 160км од Скопје, односно на помалку од 2 часа возење, ресортот е сместен во источниот планински дел на Македонија со надморска височина од 1100 метри, близу до градот Берово, веднаш над Беровското езеро и прекрасниот кањон на Малешевските планини.

Токму во овој регион, често именуван како мала Швајцарија, се наоѓа еден од четирите воздушни коридори во светот, збогатен со огромно количество на кислород, претворајќи го ресортот во беспрекорно чиста воздушна бања.

Изграден од природни елементи, со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на растенија и дрва налик ботаничка градина, збогатен со живописен природен резереват во кој слободно живеат срнички, зајачиња и други животинчиња, ресортот е вистинска хармонична бајка.

Со своите содржини меѓу кои е прекрасниот и убедливо најфотографираниот инфинити базен во Македонија; СПА центар; Ресторан во кој освен во врвната храна може да се ужива и во уметнички ремек дела на најпознати наши и светски автори; барови со големи надворешни или затворени тераси; комфорни и модерни соби со прекрасен поглед; беспрекорна услуга од светска класа како и голем избор од други интересни планински содржини, го прават овој луксузен a сепак интимен комплекс совршено бегство од секојдневието – место за вистински одмор. 

Хотелот е исто така максимално подготвен и специјализиран да одговори на сите видови корпорациски барања и услуги вклучувајќи ги активностите на тим билдинг, состаноци, конгреси, семинари, самити и конференции.

Ценовник
Ноќевања11111
Од14.5.202116.5.202121.5.202123.5.202128.5.2021
До15.5.202120.5.202122.5.202127.5.202130.5.2021
APARTMENT | BED AND BREAKFAST
Лице во 1/25954595459
Прво дете 3,00-11,9900000
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)3027302730
ART STUDIO | BED AND BREAKFAST
Лице во 1/25954595459
DELUXE ROOM | BED AND BREAKFAST
Лице во 1/25045504550
Прво дете 3,00-11,9900000
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)2523252325
JUNIOR SUITE | BED AND BREAKFAST
Лице во 1/25045504550
Прво дете 3,00-11,9900000
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)0230230
SUPERIOR ROOM | BED AND BREAKFAST
Лице во 1/24237423742
Прво дете 3,00-11,9900000
VILLA | BED AND BREAKFAST
Лице во 1/28071807180
Прво дете 3,00-11,9900000
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)00000
APARTMENT | FULL BOARD
Лице во 1/28378837883
Прво дете 3,00-11,991212121212
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)4239423942
ART STUDIO | FULL BOARD
Лице во 1/28378837883
DELUXE ROOM | FULL BOARD
Лице во 1/27469746974
Прво дете 3,00-11,991212121212
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)3735373537
JUNIOR SUITE | FULL BOARD
Лице во 1/27469746974
Прво дете 3,00-11,991212121212
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)1235123512
SUPERIOR ROOM | FULL BOARD
Лице во 1/26661666166
Прво дете 3,00-11,991212121212
VILLA | FULL BOARD
Лице во 1/21049510495104
Прво дете 3,00-11,991212121212
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)1212121212
APARTMENT | HALF BOARD
Лице во 1/27166716671
Прво дете 3,00-11,9966666
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)3633363336
ART STUDIO | HALF BOARD
Лице во 1/27166716671
DELUXE ROOM | HALF BOARD
Лице во 1/26257625762
Прво дете 3,00-11,9966666
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)3129312931
JUNIOR SUITE | HALF BOARD
Лице во 1/26257625762
Прво дете 3,00-11,9966666
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)6296296
SUPERIOR ROOM | HALF BOARD
Лице во 1/25449544954
Прво дете 3,00-11,9966666
VILLA | HALF BOARD
Лице во 1/29283928392
Прво дете 3,00-11,9966666
Второ дете 3,00-11,99 (Ако 1во е 3,00-11,99)66666