Aspen Apart Hotel

Локација: 100 метри од Гондолата
Капацитет:45 апартмани со една спална, 8 апартмани со две спални и 4 студиа
Хотелски содржини:затворен базен, ресторан, сауна, спа центар, масажа, парна бања, паркинг.
Опременост на собите: кујна, ЛЦД ТВ, бања и телефон.

APART HOTEL ASPEN 2*20.12-29.1230.12-04.0105.01-19.0220.02-31.0301.04-20.04
СТУДИО / HB60,5115,56649,538,5
ЕДНОКРЕВЕТНА60,5115,56649,538,5
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ60,5115,56649,538,5
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА75,5135,58162,548,5
2ВОЗРАСНИ60,5115,56649,538,5
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ75,5135,58162,548,5
3ВОЗРАСНИ80,5145,58667,553,5
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА / HB6613271,55544
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ6613271,55544
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА8115286,56854
1ВОЗРАСЕН+3ДЕЦА96172101,58164
2ВОЗРАСНИ6613271,55544
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ8115286,56854
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА96172101,58164
3ВОЗРАСНИ8616291,57359
АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ  / HB99165126,58877
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА99165126,58877
2ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА114185141,510187
3ВОЗРАСНИ99165126,58877
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ99165126,58877
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА114185141,510187
4ВОЗРАСНИ99165126,58877
4ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ114185141,510187
5ВОЗРАСНИ119195146,510692
Период на реализација7 дена21 ден7 дена7 дена7 дена
Период на откажување7 дена21 ден7 дена7 дена7 дена
Пенали за откажување1 ноќ100% од букираниот престој1 ноќ1 ноќ1 ноќ
Пенали за не појавување2 ноќи100% од букираниот престој2 ноќи2 ноќи2 ноќи
Минимален престој
ДОПЛАТИВОЗРАСЕНДЕЦА 5-12
Ново Годишна вечера / Задолжителна45,00 €23,00 €

ДЕЦА 5-12

  • цената вклучува базен, топла бања и интернет
  • официјална категорија на хотелот е 2*

http://www.aparthotelaspen.com/en/