fbpx

APARTMANI KONACI, Центар – Копаоник 2021/2022

Апартманите Конаци се наоѓаат во центарот на Копаоник и во близина на скијачките патеки. Апартманскиот комплекс е центар на забавниот живот во чии рамки има голем број ресторани, барови, дискотеки, супермаркети, продавници, пошта, аптека, книжарница, слаткарница, продавница за сувенири… Апартманите Конаци се секако најпознатите и баран станбен комплекс на Копаоник кој ќе придонесе за вашата комплетна атмосфера. СИТЕ АПАРТМАНИ СЕ КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНИ

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА :
•Наем на студио / апартман за наведениот број ноќи; •Бесплатен wi-fi;

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО :
•Туристичка такса 1 еур по особа на ден ,деца од 7-15 год. плаќаат 0,5 еур по особа дневно , се наплатува во агенција.

COVID ГАРАНЦИЈА – го гарантира повратот на уплатениот износ на услугите во хотелот во целост ,во следните случаи:
• Потврдено присуство на корона вирус кај една или повеќе особи на кои се однесува резервацијата ( доказ е позитивен наод PCR тест) затварање на гранивите за странци или прогласена вонредна состојба и забрана на движење на територијата.