fbpx

Apart hotel Pirin Place 3*

PIRIN PLACE

Локација –  комплексот се наоѓа неколку минути пеш од центарот на Банско.

Капацитет – 17 апартмани и соби.

Хотелски содржини – мини маркет и продавници во комплексот.

Опис на соби – сите соби се опремени со кујна, тоалет, сателитска ТВ.

PIRIN PLACE 3*01.12-18.12
12.03-15.04
19.12-25.12
09.01-22.01
06.02-11.03
26.12-01.0102.01-08.01
23.01-05.02
СТУДИО / RO40,748,468,249,5
ЕДНОКРЕВЕТНА40,748,468,249,5
1ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ40,748,468,249,5
1ВОЗРАСЕН+2ДЕЦА40,748,468,249,5
2ВОЗРАСНИ40,748,468,249,5
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ 40,748,468,249,5
3ВОЗРАСНИ40,748,468,249,5
АПАРТМАН СО ЕДНА СПАЛНА / RO51,759,479,260,5
2ВОЗРАСНИ51,759,479,260,5
2ВОЗРАСЕН+1ДЕТЕ 51,759,479,260,5
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА51,759,479,260,5
3ВОЗРАСНИ51,759,479,260,5
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ51,759,479,260,5
АПАРТМАН СО ДВЕ СПАЛНИ / RO68,279,2103,480,3
2ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА68,279,2103,480,3
2ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА68,279,2103,480,3
2ВОЗРАСНИ+4ДЕЦА68,279,2103,480,3
3ВОЗРАСНИ68,279,2103,480,3
3ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ68,279,2103,480,3
3ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА68,279,2103,480,3
3ВОЗРАСНИ+3ДЕЦА68,279,2103,480,3
4ВОЗРАСНИ68,279,2103,480,3
4ВОЗРАСНИ+1ДЕТЕ68,279,2103,480,3
4ВОЗРАСНИ+2ДЕЦА 68,279,2103,480,3
Период на реализација:3 дена7 дена10 дена7 дена
Период на откажување:2 дена5 дена21 ден5 дена
Пенали за откажување:1 ноќ1 ноќ100 % од букираниот период1 ноќ
Пенали за не појавување:100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој100% од букираниот престој
Минимален престој:3 ноќи3 ноќи5 ноќи3 ноќи
ДОПЛАТИ:ВОЗРАСЕНДЕЦА 4-14
BB доплата за PIRIN PLACE кетеринг3,50 €3,50 €
Доплата за Baby cot pd3,00 €

ДЕЦА 4-14