fbpx

AKRATHOS 4

AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS www.akrathos-hotel.gr
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО
5 25.04-30.04 01.05-31.05

01.10-16.10

01.06-03.07

23.08-30.09

04.07-22.08
SUITE FAMILY EXECUTIVE
3Ad+1ch(0-1) 221 221 298 381
3Ad+1ch(2-11.99) 221 221 298 381
2Ad+2ch(0-1) 204 204 276 343
2Ad+2ch(0-1)(2-11.99) 204 204 276 343
2Ad+2ch(2-11.99) 204 204 276 343
SUITE LOFT
1Ad 83 83 122 188
DOUBLE ROOM
2Ad 99 99 166 221
3Ad 135 135 224 298
3Ad+1ch(0-1) 135 135 224 298
3Ad+1ch(2-11.99) 135 135 224 298
2Ad+1ch(0-1) 99 99 166 221
2Ad+1ch(2-11.99) 99 99 166 221
2Ad+2ch(0-1) 99 99 166 221
2Ad+2ch(0-1)(2-11.99) 99 99 166 221
2Ad+2ch(2-11.99) 125 125 208 276
SUITE LOFT LUXURY
2Ad 232 232 309 398
2Ad+1ch(0-5.99) 232 232 309 398
Минимум престој 1 1 5 5
Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место
Опис:бар,кафетериа,ресторан,супер маркет,анимација,игралиште за деца,базен,базен за деца,билијард,пинг понг,фитнес и др.
Соби:фен,телефон,сеф,клима,САТ ТВ,фрижидер,балкон.
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД